Мед Атлант

Франківський завод може залишитися без світла

ПАТ “Івано-Франківський арматурний завод” під загрозою вимкнення електроенергії. 

За інформацією прес-служби “Прикарпаттяобленерго”, Івано-Франківський арматурний завод порушує умови договору про постачання електричної енергії.  Товариство невчасно розраховується за електрику, а також накопичило вже чималу суму боргу.

Протягом 2017-2018 років арматурний завод систематично боргує за світло, проводить розрахунки із значним запізненням, порушує умови договору про постачання електричної енергії щодо вчасності та повноти проведення розрахунків за електричну енергію. Cтаном на 17 травня заборгованість вищевказаного споживача становить 1811,7 тисяч гривень, – йдеться в повідомленні прес-служби.

В обленерго зазначають, незважаючи на численні переговори  про дотримання термінів і розмірів оплати за спожиту електроенергію – ситуація не покращується. Більше того, 15 травня представників обленерго не допустили на територію заводу для проведення обмеження електропостачання об’єктів,тим самим порушивши вимоги договору та законодавства.

За  цих обставин, обленерго буде змушене припинити електропостачання арматурному заводу, а це  може призвести до порушення стабільного постачання електроенергії споживачів, які отримують електроенергію через мережі споживача-боржника.

Читайте також: Українці заборгували майже 40 млрд грн за комуналку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...