Мед Атлант

На Прикарпатті зафіксовано три аварії, у яких постраждало троє людей

Протягом вчорашнього дня на Франківщині трапилось три дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждало троє людей.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що близько 3 год. 30 хв., 27-річний мешканець одного із сіл району, керуючи автомобілем марки “Таврія”, рухаючись дорогою місцевого значення в с. Іллінці, Снятинського району не впорався з керування, виїхав на узбіччя, де допустив зіткнення із залізобетонною опорою.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді вивиху лівої ноги та рваної рани обличчя, а 18-річний пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді забою поперекового відділу хребта та струс головного мозку.

Ще одна автопригода цього ж дня трапилась, близько 22 год. 25хв., в с. Одаї, Тисменицького району. Водій 1992 р.н., житель Надвірнянського району, керуючи автомобілем марки “Honda Civic”, рухаючись автодорогою “Стрий-Чернівці-Мамалига”, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахувавши дорожньої обстановки та з’їхав у кювет.

В результаті ДТП – 51-річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді забою поперекової ділянки хребта, забою м’яких тканин голови та струс головного мозку.

У двох випадках водії – тверезі. За цими фактами проводиться перевірка.

Читайте також: У Дністрі знайшли знайшли тіло 54-річного чоловіка

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...