Мед Атлант

ПатрульTVIF: п`яні охоронці, дебошир з погрозами і таксист під наркотиками

Інтернет-видання МІСТО спільно з Управлінням патрульної поліції Івано-Франківської області, за погодженням із Департаментом патрульної поліції України, розпочали зйомки програми “Патруль TV IF“. Сьогодні  стартує другий випуск програми.

У програмі, 17 травня, ми вам  покажемо три випадки:

На пл. Привокзальна п`яний працівник охоронної фірми влаштував конфлікт на вокзалі. На вул. Довженка нетверезий та агресивний чоловік вривався до квартири і погрожував патрульним, а на вул. Тисменицька інспектори зупинили за порушення таксиста, який їхав з пасажиром і був “під кайфом”.

Довідково:

Ексклюзивно тільки на інтернет-виданні МІСТО ви зможете переглядати новий проект про роботу патрульної поліції в Івано-Франківську. Для цього знімальна група редакції МІСТО виходить на патрулювання разом з поліцейськими Івано-Франківська. Ми покажемо, як працюють інспектори, забезпечуючи громадський порядок і реагуючи на правопорушення.

Адже вони 24 години на добу охороняють наш спокій і безпеку. Проте далеко не всі можуть уявити, яких зусиль вимагає цілодобове патрулювання на вулицях Івано-Франківська.

Затримання, переслідування, конфлікти, складання протоколів та інші подробиці – у програмі “Патруль TV IF”.

Про програму:

Автор програми та журналіст: Лідія БОЙКО
Дизайн, зйомка та монтаж: Андрій ШКВАРЛА
Звук: студія звукозапису «Union Records UA»

МІСТО вдячне за участь у програмі Управлінню патрульної поліції Івано-Франківської області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...