Мед Атлант

Гуцули вчили чиновників зі сходу країни, як створити бренд регіону. ФОТО

Представники Іллінівської ОТГ та колеги з Донецької і Рівненської областей з навчальною поїздкою відвідали Верховину.

Керівник центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Панасюк ознайомив чиновників з інформацією про впровадження реформи децентралізації на Франківщині, ділиться депутат Іллінівської ОТГ Андрій Тараман у соцмережі.

Селищний голова Верховини Василь Мицканюк розповів гостям про життя громади, розвиток туризму та досвід гірського району по сортуванню твердих побутових відходів. Окрім цього, члени місцевої ГО “Гуцулики” на власному прикладі продемонстрували, як без великих фінансових затрат створити успішний територіальний бренд та просувати його в медіа, інтернет-ресурсах.

Створення бренду території має велике значення для успішного розвитку об’єднаної громади і любої установи, яка прагне сталого розвитку. Завдяки брендингу, промоції власних унікальних продуктів та послуг, ОТГ може залучати інвестиції та розвивати свій потенціал, – підсумовує Андрій.

Чиновників також ознайомили з фермою, де розведеть форель, місцевою міні-пивоварнею та  музеями.

Ми любувалися гірськими краєвидами, розмовляли з місцевими мешканцями і не забували розповідати про наш рідний Донецький край. Користуючись можливістю вручили учасникам тренінгу сувенірну продукцію регіонального ландшафтного парку Клебан-Бик. Запросили колег відвідати нашу ОТГ. Сподіваємося отримані знання будуть втілені найближчим часом на користь нашим громадам і Україні, – зазначив народний обранець. 

Читайте також: Гуцули продемонстрували свої унікальні традиції та культуру в Полтаві. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...