Мед Атлант

У Франківську за 1, 2 мільйона гривень облаштують чотири відпочинкові зони біля річок

Як писало МІСТО, в Івано-Франківську буде облаштовано 4 відпочинкові зони біля Бистриць Надвірнянської та Солотвинської.

Дві – в районі вул. Г.Хоткевича та ресторану “Легенда”, та дві – в районі вул.Флотської та металобази.

20 квітня завершився аукціон Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради на влаштування 2-х відпочинкових зон на березі річки Бистриця Надвірнянська в районі перехрестя вулиць Івасюка-Хоткевича та “Легенди” в місті Івано-Франківську.

Відповідне оголошення розміщене на сайті електронних публічних закупівель Prozorro.

Очікувана вартість робіт склала 936 237 гривень.

Переможцем обрано ПП “СУПУТНИК” , яке запропонувало провести роботи за  875 518 грн. – на 3 482 грн. менше, ніж ФОП Дубас Ярослав Володимирович та на 4 482 грн. менше, ніж Товариство з додатковою відповідальністю “КАРПАТНАФТОБУД”.

Наразі з ПП “СУПУТНИК” укладено договір.

Згідно тендерної документації, роботи, які проведе компанія-переможець, мають бути завершені до 1-го червня 2018 року.

У відпочинковій зоні  на березі річки Бистриця Надвірнянська в районі перехрестя вулиць Івасюка-Хоткевича мають бути влаштовані: піщаний газону волейбольного поля вручну з внесенням піску шаром 15 см, піщаний газон футбольного поля вручну з внесенням піску шаром 15 см, піщаний пляж з внесенням піщаного насипу шаром 15 см, накриття сонцезахисне (навіс/грибок 5 шт.), перевдягальні (4шт.), сміттєві урни (7шт.). Також тут мають влаштувати сходи.

У відпочинковій зоні в районі ресторану “Легенда” мають з’явитися: накриття сонцезахисне (навіс/грибок 3шт.), перевдягальні пляжні (2 шт.), сміттєві урни (3шт.).

Також 20 квітня завершився аукціон Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради на благоустрій відпочинкової зони на березі річки Бистриця Солотвинська в районі вулиці Флотської в місті Івано-Франківську.

Очікувана вартість робіт склала  279 774 гривень.

І тут переможцем обрано ПП “СУПУТНИК” , яке запропонувало провести роботи за 199 998 грн.

Наразі з ПП “СУПУТНИК” укладено договір.

Роботи мають бути завершені до 1-го червня 2018 року. Тут мають влаштувати піщану основу під пляж, а також видалити одиночні неколючі кущі діаметром до 1 м.

Щодо влаштування відпочинкової зони на березі річки Бистриця Солотвинська в районі металобази на вул. Пасічній, то аукціон Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради на проведення її капремонту було завершено 2 квітня.

Очікувана вартість робіт склала  216 014 гривень.

Переможцем обрано ФОП Дубас Ярослав Володимирович, який запропонував виконати роботи за 159 990 грн.  – на 9 грн. менше, ніж ФОП Чабан Ю.В., який запропонував  159 999 грн.

З ФОП Дубас Ярослав Володимирович укладено договір. Згідно тендерної документації, роботи, які проведе компанія-переможець, мають бути завершені до 25 травня 2018 року.

У цій відпочинковій зоні мають облаштувати:  піщане волейбольне поле, піщане футбольне поле, видалити кущі, влаштувати накриття сонцезахисні (навіс/грибок 4шт), перевдягальні пляжні (2шт), сміттєві урни (3шт.).

Читайте також: Фірма екс-депутата від “Свободи” за 1, 8 мільйона відремонтує станцію для човнів на міському озері

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...