Мед Атлант

МВС підозрює десятки українських клубів в участі у договірних матчах, серед них й франківське “Прикарпаття”

Міністерство внутрішніх справ опублікувало дані по розслідуванню фактів договірних матчів в українському футболі.

За даними МВС України, 67% українських футбольних клубів заплямували себе участю в матчах з “фіксованим результатом”, пише “Футбол.ua“.

Уже зібрано доказову базу щодо наступних клубів: Олександрія, Арсенал-Київ, Балкани, Буковина, Волинь, Ворскла, Геліос, Говерла, Гірник-Спорт, Десна, Перлина, Зоря, Зірка, Інгулець, Колос, Кремень, Кристал Х, Металург З, Нафтовик-Укрнафта, Нива В, ФК Миколаїв, ФК Нікополь, Оболонь, Олімпік, ФК Петриківка, ФК Полтава, Прикарпаття, Реал Фарма, Суднобудівник, ФК Суми, Таврія, Черкаське Дніпро, Енергія НК.

Додамо, що сьогодні пройшли 50 обшуків у людей, які пов’язані з організацією договірних матчів. Також стало відомо, що ряд українських арбітрів підозрюється в тому, що вони робили ставки на поєдинки, які вони ж і судили. Більш того, керівництво Федерації футболу України було в курсі цієї проблеми – інші арбітри повідомляли про це.

Під підозрою в співучасті в проведенні договірних поєдинків значаться арбітри Євген і Віктор Арановський, Олександр Павлюк і Олександр Сахно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...