Мед Атлант

П’яний чоловік побив поліцейського і пошкодив службовий “Пріус”

Патрульні приїхали на виклик про масову бійку на вул. Бандери. Один з хуліганів під час затримання проявляв агресію і пошкодив службовий автомобіль.

Бійка трапилася наприкінці минулого тижня на вул. Бандери, біля кільця. Поруч магазину “Тростянецький” шарпалося четверо п’яних чоловік, на зауваження патрульних вони не реагували.

При патрульних вони знову почали бійку і нецензурно лаялися. Одного з дебоширів, 26-річного місцевого жителя, затримали і застосували до нього кайданки. Інший – 43-річний, побачивши це, почав копати службовий автомобіль та блокувати машину. Патрульний намагався перешкодити хулігану, тоді він почав наносити удари інспектору в область грудної клітки, шарпати його за форму. До нього також застосували кайданки.

Після конфлікту інспектор роти звернувся в лікарню. На щастя, сильних пошкоджень він не отримав, адже був у бронижилеті, лише подряпини та синці на руці.

По даному факту слідчими зареєстровано кримінальне провадження за ст. 342 ККУ (опір правоохоронцям). На інших трьох учасників бійки складено адмінпротоколи за ст 173 КУпАП.

Читайте також: На Тисмениччині двоє чоловіків побили поліцейських, які приїхали на сімейні розбірки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...