Мед Атлант

Поліцейські встановили особу чоловіка, який вчора порізав себе на Німецькому озері

Сьогодні, 22 травня, на оперативній нараді у міського голови доповіли про стан забезпечення порядку на території міста за останній тиждень. Зокрема згадали і про вчорашній нічний випадок, коли чоловік порізав себе поруч Німецького озера.

Заступниця начальника управління патрульної поліції Івано-Франківська Яна Юносова зазначила, що за тиждень інспектори склали 1231 адмінматеріали. Зокрема, звернула увагу на збільшення кількості крадіжок та звернення з цього питання на лінію “102” та повідомлень про ДТП.

На це мер поцікавився, чи вистачає у штаті працівників. На що Юносова відповіла, що кадрів вони потребують та набір триває.

 А що, там дають: пістолет і значок, – пожартував мер.

Юносова відповіла, що лише після відбору і навчання.

Серед останніх гучних злочинів Юносова згадала грабіж, який трапився 14 травня, коли патрульні оперативно затримали зловмисника. 17 травня трапилася бійка на вул. Бандери, там вдарили і патрульного. 18 травня на Пасічній, поруч державної лотереї, невідома особа погрожувала власникам. Нагадала Юносова і про агресивного водія, до якого патрульні використали зброю. 

Зокрема на оперативній нараді правоохоронці розповіли про вчорашній інцидент, коли поруч Німецького озера виявили чоловіка з численними порізами. Наразі поліціянти встановили його особу. Він виявився не жителем обласного  центру, а одного із районних.  Чоловік полюбляє надмірно вживати алкоголь. Наразі до Франківська їде його дружина.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...