Мед Атлант

Для школярів Католицької школи провели шоу “Танці з вчителями”

У конкурсі взяло участь 10 пар, які складалися із тандему вчитель-учень. Після обов’язкового танцю, відбувся також конкурс-імпровізація.

У середу, 23 травня, в Католицькій школі-гімназії св. Василія Великого пройшло непересічне дійство – конкурсне шоу “Танці з вчителями”. За задумом організаторів, конкурс повинен ще більше зблизити учнів зі своїми педагогами та, можливо, розкрити приховані таланти, інформує прес-служба Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Загалом участь у конкурсі взяло 10 пар. Учні були з різних класів, починаючи від 5 і закінчуючи 10. Подбали організатори і за неупереджене суддівство. Так до їх складу увійшли відома Прикарпатська співачка, диктор та ведуча радіо “Дзвонів”, лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних пісенних фестивалів п. Оксана Сливка, префекти ІФДС о. Іван Вінтоняк та прес-секретар Архієпархії д-н Володимир Лукашевський.

Після обов’язкового танцю, учасникам конкурсу довелося позмагатися ще й в умінню імпровізувати. В кінцевому результаті перемогу вдалося таки здобути парі Вікторія Буличева – Юліан Лотоцький.

Друге і третє місце між собою відповідно поділили пари Олена Рубашевська – Андрій Балагура та Христина Басовська – Нараз Рудницький. Всі вони отримали цінні призи від партнерів школи.

Читайте також: Студенти-іноземці медуніверситету влаштували протест: невдоволені тестуванням від МОЗ. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...