Мед Атлант

Марцінків не захотів збільшувати зарплати міським чиновникам

Сьогодні, 24 травня, члени виконкому підтримали внесення змін до штатних розписів на 2018 рік. Згідно документу оклади посадових осіб місцевого самоврядування збільшаться на кілька тисяч, проте премії, які колись були високими, вріжуть.

Як пояснив керуючий справами міськвиконкому Ігор Шевчук, відповідно до постанови Кабміну від 10 травня 2018 року № 363, оклади посадових осіб міських рад рекомендували збільшити в діапазоні від однієї до трьох тисяч гривень.

Натомість, міський голова Руслан Марцінків спочатку не підтримав проект рішення, адже зазначив, що структурні підрозділи працюють погано і взагалі їм потрібно влаштовувати щотижня “чорні п’ятниці” за неефективну роботу. Мер додав, що наразі в міському бюджеті жорстка економія і додаткових грошей на зарплати немає. На що Шевчук пояснив, що оклади збільшать, проте премії вріжуть і  на руки чиновники братимуть так само.

Після таких пояснень члени виконкому підтримали збільшення окладів структурних підрозділів міської ради.

До прикладу, оклад Руслана Марцінківа до змін складав 8300 грн, тепер зросте до 11 600 грн. Однак, як наголосив Шевчук, зарплатня мера залишиться такою ж, як була, адже премію йому також нарахують меншу.

Читайте також: Міст через Пасічну, то наш промах, – чиновник про міські дороги

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...