Мед Атлант

Поліція розшукала водія-втікача, який на смерть збив велосипедиста у Франківську

Дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком трапилася у ніч з четверга на п’ятницю, 25 травня, о 00.34 годині у в Івано-Франківську на мості через річку по вулиці Галицька.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, невідомий водій, керуючи автомобілем невстановленої марки, рухаючись проїзною частиною вул. Галицька, а саме мостом через річку Бистриця, в напрямку вул. Целевича, не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого допустив наїзд на 32-річного велосипедиста,  який рухався на велосипеді посередині правої крайньої смуги руху у напрямку мікрорайону “Пасічна”. Після чого з місце події втік.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми та був доставлений у лікувальний заклад, де пізніше помер.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили автомобіль марки “Skoda Superb”, причетного до автопригоди.

В подальшому в ході слідчих дій поліцейські встановили й водія, який керував транспортним засобом. Ним виявився 20-річний житель смт. Рожнятів. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, – інформує Сектор комунікації  поліції Івано-Франківщини.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Додамо, що померлий Анатолій Гуменюк був відомою в місті людиною й власником перукарні “Balbao”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...