Мед Атлант

Карколомна аварія у Коломиї вразила навіть британські ЗМІ

Як вже писало МІСТО, 20 травня, у Коломиї трапилась дорожньо-транспортна пригода, у якій в автомобіль “Fiat” врізався  “Mercedes”, після чого перша врізалась в ще один транспортний засіб. Через зіткнення, горе-водія викинуло прямо з автомобіля.

Момент аварії зафіксований на одну із камер спостереження. Відео стало вірусним у мережі й набрало близько 200 тисяч переглядів лише у Facebook.

Цікаво, що автомобільна пригода потрапила у інформаційну стрічку навіть британських ЗМІ. Так, популярний таблоїд “Daily Mail” розповідає про “вражаючу історію, у якій водій, обдуривши смерть, вистрибує з салону перекинутої автівки й рятує власне життя”.

Британські журналісти називають горе-водія “щасливчиком” й здивовані, що жодній людині не знадобилась медична допомога. Адже в салоні “Мерседесу” знаходилось двоє дітей.

У коментарях до публікації, люди дивуються, як водія не роздавила власна автівка. Ще один коментатор стверджує, що на наших дорогах відсутні знаки “Стоп” й подібні аварії трапляються постійно.

Читайте також: Рятувальникам знадобились пневматичні ножиці, щоб дістатися до потерпілого у вчорашній ДТП

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...