Мед Атлант

Доцента франківського вишу нагородили орденом “Берегиня України”. ФОТО

В Києвівідбулися урочисті заходи Всеукраїнського проекту “Я – Українка”. У них взяли участь представники Адміністрації Президента України, органів влади та місцевого самоврядування, громадських об’єднань,  народні депутати України та учасниці проекту. Зокрема доцента Прикарпатського університету нагородили орденом “Берегиня України”.

Головна мета проекту – розповісти про жінок, які поєднали наполегливу працю і любов до України для блага та розквіту нації, возвеличують країну, множать її здобутки, вражають шляхетністю і милосердям. Невід’ємною частиною проекту є випуск книги “Я – Українка”, на сторінках якої містяться розповіді про жіночі долі невтомних, мудрих, талановитих українок, які досягли значних успіхів у різноманітних галузях професійної діяльності.

На урочистому зібранні було відзначено 150 кращих жінок України, яким вручено орден “Берегиня України”, подяку та почесну відзнаку. Серед нагороджених – Інна Червінська, доцент Прикарпатського національного університету, завідувач творчої навчально-наукової лабораторії “Гірська школа Українських Карпат”. За особистий внесок у розвиток держави і вірність нації, зміцнення іміджу України, сумлінну працю та високий професіоналізм Інну Червінську нагородили орденом “Берегиня України” та іменною подякою.

Під час урочистостей присутніх привітали перший Президент України з часу здобуття нашою державою незалежності (1991-1994 рр.) Леонід Кравчук, міністри, народні депутати України, голови обласних рад та інші почесні гості.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...