Мед Атлант

Поліцейські з Прикарпаття вирушили в зону АТО. ФОТО

Зведений загін прикарпатської поліції чисельністю 30 чоловік  відбув у чергове відрядження, де замінять на службі у Маріуполі своїх колег.

Упродовж двох місяців правоохоронці   виконуватимуть  поставленні завдання з охорони правопорядку та протидії злочинності на Сході країни.

Підтримати правоохоронців прийшли рідні, знайомі, колеги та друзі. Перед поїздкою службовий інструктаж провів т.в.о. заступника  начальника ГУНП в Івано-Франківській області Олег Йосипів, зазначивши про необхідність  дотримання  дисципліни та особистої безпеки при виконанні службових  завдань. Про це інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Сьогодні ми разом з вами взяли участь у поминальних заходах за загиблими на сході нашими працівниками. Це доводить наскільки складна і небезпечна наша служба. Я хочу подякувати батькам, які виховали достойних захисників нашої країни і справжніх патріотів. Дякую рідним: матерям, коханим, дітям  за те, що підтримуєте, співпереживаєте і розумієте  важливість виконання службового обов’язку  захищати нас і майбутнє держави. Щасливої служби  вам,  чекаємо вас живими та неушкодженими повернутися додому, – зазначив Олег Йосипів.

Командиром загону призначено Богдана Рокецького. Кожен із працівників неодноразово був у відрядженні, де набули досвіду служби на території операції  об’єднаних сил.

Читайте також: У Франківську поліцейські вшанували загиблих на Донеччині колег. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...