Мед Атлант

За вихідні на Франківщині трапилися дві смертельні ДТП. Поліція оприлюднила фото

Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими трапилися у Тлумацькому, Долинському та Надвірнянському районах, а зі смертельними наслідками – у селі Старі Кривотули, Тисменицького району та селі Пасічна Надвірнянського району.

Так, 26 травня, близько 11 години, 67-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем марки “FAW CA6371” на відрізку дороги в с. Старі Кривотули, Тисменицького району, не впорався з керуванням та з’їхав на обочину дороги, де в’їхав в причіп фури, тягач марки “DAF GHB 370”, з республіки Молдова, припаркований на узбіччі дороги в напрямку смт. Отинія.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “FAW CA6371” від отриманих тілесних ушкоджень помер. За цим фактом розпочато досудове розслідування (ч.2 ст. 286 ККУ).

Цього ж дня близько 22 год., в с. Діброва Тлумацького району пасажирка автобуса випадково відчинила двері та випала на узбіччя. Жінка в лікарні

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком сталася за кілька хвилин по опівночі 28 травня в селі Пасічна Надвірнянського району.

Водій автомобіля “Оpel Frontera”, рухаючись по вулиці Софії Галечко, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем “Фольксваген Пасат”. Внаслідок чого смертельні травми отримала місцева дівчина-пішохід, яка у цей час йшла узбіччям дороги. За результатами проведеного медосвідчення на визначення стану сп’яніння, водій легковика “Оpel Frontera” був у нетверезому стані. За цим фактом розпочато та проводиться досудове розслідування (ч.2 ст.286 ККУ). Його затримано у порядку ст. 208 (затримання уповноваженою особою) КПК України та оголошено підозру у вчиненні вказаного злочину. Внесено клопотання щодо обрання судом міри запобіжного заходу. Проводиться слідство.

 

28 травня автопригода з потерпілими сталася близько 20 год., в с. Лоєва Надвірнянського району. 33-річний мешканець одного із сіл району, керуючи автомобілем марки “Fiat Qubo”, рухаючись на автодорозі “Н-09” сполученням Мукачево-Львів в напрямку м. Львів, виконував маневр повороту ліворуч. В цей час у попутному напрямку рухався автомобіль “Volkswagen Т4”, під керуванням 28-річного мешканця Надвірнянського району, водій якого не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням та допустив зіткнення із автомобілем “Fiat Qubo”- інформує сектор комунікації  поліції в Івано-Франківській області

Внаслідок ДТП 29-річна пасажирка автомобіля “Fiat Qubo” отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому крижової кістки та доставлена в районну лікарню.

При проходженні медичної експертизи на стан визначення стану сп’яніння у водіїв обох автомобілів таких ознак сп’яніння не виявлено.

За цими фактами розпочато та проводиться досудове слідство.

Читайте також: Водія, який збив у Франківську велосипедиста і втік, взяли під варту в залі суду. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...