Мед Атлант

Народилася в сорочці: медики розповіли про стан жінки, яка випала на ходу з автобуса. ВІДЕО

Як писало МІСТО, на Прикарпатті пасажирка автобуса випадково відчинила двері та випала на узбіччя. Жінка в лікарні.

Водій Олег Юрків навіть одразу не зрозумів, що сталося, бо було вже темно, і що коїлось у напівпорожньому салоні, він не бачив.

Крик, тільки крик, як вона випала з автобусу… Двері не легенькі, а це ще на повороті, і вони її потягнули. Вона закричала “ай-яй-яй” – і я зразу по гальмах.

У лікарню її доправили в тяжкому стані, але вже до кінця тижня обіцяють перевести з нейрохірургії до травматології, йдеться в сюжеті ТСН.

Автобус прямував із Трускавця до Чорткова. Раптом відчинилися двері і пасажирка випала на крутому повороті.

За словами очевидців, до зупинки було ще з півкілометри, як жінка встала зі свого місця та з сумками пішла до дверей, а на черговому повороті не втримала рівноваги і, падаючи, схопилася за ручку дверей – саме тому вони й відчинилися. Спілкуватися з журналістами потерпіла не захотіла, але поліції підтвердила, що сама мимоволі натисла на ручку дверей.

51-річну жінку в тяжкому стані доправили до лікарні, зараз вона в нейрохірургії із забиттям головного мозку, але до кінця тижня її переведуть до травматології, щоб лікувати складний перелом плеча. Лікарі впевнені, що попри тяжкі травми, жінці пощастило. Якщо вона на ходу випала з рейсового автобусу, на швидкості, то вона народилася у сорочці, вважає лікар-нейрохірург обласної лікарні Андрій Павлюк. Перевізник заплатив за лікування пасажирки, хоча не вважає себе винуватим у її травмах.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, а у водія вилучила права. Автобус уже поставили на арештмайданчику, експерти перевірятимуть його технічний стан. Правоохоронці хочуть дізнатися, чи не встановлена самовільно ручка – для цього будуть звертатися до заводу-виробника. Чи передбачена вона, чи перевізник сам її поставив, який термін її експлуатації і чи справна вона?

Водій тим часом присягається, що хоча автобусу вже 10 років, однак він справний і нещодавно пройшов капітальний ремонт.

<сenter>

Читайте такожНа Долинщині мотоцикліст в’їхав у бетонну огорожу і втік, залишивши пасажира без свідомості

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...