Мед Атлант

Я не міг миритись із зловживаннями та розкраданням державних коштів, – екс-секретар Коломийської міської ради про звільнення

МІСТО писало, що вчора, 29 травня, першим питанням на сесії Коломийської міської ради було про дострокове припинення повноважень секретаря Любомира  Жупанського. Сьогодні Жупанський у мережі написав про сесійний інцидент.

На фото Любомир Жупанський

Нагадаємо, 29 травня міський голова Ігор Слюзар розпочав з того, що поведінка секретаря не входить в жодні рамки. 28 депутатів проголосували “За”, а троє – “Проти”.

У мережі фейсбук Любомир Жупанський висловився щодо зняття його з посади. Каже, знав, що так станеться, бо не міг дивитися на розкрадання державних грошей з боку колег. Додамо, що Жупанський залишається депутатом ради.

Дорогі коломияни! Вчора позачергова сесія достроково припинила мої повноваження як секретаря міської ради. Ця подія не була для мене несподіванкою. Я не міг миритись із зловживаннями у владі та бути співучасником розкрадання державних коштів.Посада зв’язувала мені руки в боротьбі з цими явищами, зобов’язувала йти одним шляхом з тими, хто не гребує нічим заради власної наживи. Я принципово не писав заяву за власним бажанням, оскільки вважаю це слабкістю. А я сильна духом людина.
На сьогодні я залишаюсь у складі депутатського корпусу, отож і надалі докладатиму всіх зусиль для процвітання нашоі Коломиі.
Хочу подякувати депутатам міськоі ради за плідну співпрацю. Щиро дякую вам, дорогі коломияни, що мені при вашій підтримці вдалось реалізувати хоча б частину задумів для блага нашого міста.
З повагою депутат міської ради Любомир Жупанський.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...