Мед Атлант

Мене ніхто не запрошував, – Руслан Марцінків про приїзд Президента до Івано-Франківська

Як писало МІСТО, сьогодні до Івано-Франківська приїде Петро Порошенко. Гарант повинен бути присутнім на відкритті нової лінії виробництва на цементношиферному заводі в Ямниці.

За інформацією “МІСТО” президент також відкриватиме новий корпус Прикарпатського центру репродукції, що на вул. Чорновола. Будівництво об’єкту було заморожене кілька років, проте цьогоріч з держбюджету на його завершення було виділено 70 мільйонів гривень.

Також цього дня керівництво держави завітає на Карпатський Форум регіонального розвитку, що відбудеться в Яремче.

Сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків проводить прес-конференцію, присвячену екватору перебування його на посаді очільника міста.

Журналісти поцікавилися, чи не пов’язана дата її проведення з приїздом Президента, а також, чи запросили міського голову на заходи за його участі в місті.

Мене ніхто не запрошував, тому не приєднаюся до них, – відповів Руслан Марцінків.

Та запевнив, що прес-конференція мала би відбутися завтра, але очільник міста їде в Люблін, щоб забрати нагороду для Івано-Франківська від Ради Європи.

Сьогоднішня зустріч зі ЗМІ не пов’язана з приїздом Президента, просто завтра нам не виходить її проводити.

За словами міського голови,  спеціальні готування до приїзду чиновників – совковий менталітет. Мовляв, треба працювати постійно, а не до свят чи візитів посадовців. Руслан Марцінків підкреслив, що Івано-Франківськ старається відходити від такої практики.


Читайте такожРуслан Марцінків: Бути міським головою – це набагато важче, ніж бути депутатом

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...