Мед Атлант

Руслан Марцінків: Бути міським головою – це набагато важче, ніж бути депутатом

Як писало МІСТО, виборчий екватор міського голови Івано-Франківська: Марцінків розповів про ключові здобутки

Також очільник міста розповів, з якою найбільшою несподіванкою він зіткнувся на посаді.  Руслан Марцінків вважає, що робота міського голови набагато важча, ніж депутата.

Бути міським головою – це набагато важче, ніж бути депутатом. Працювати треба сім днів на тиждень, починаючи з 7-ї години ранку і до вечора. Доводиться дуже багато спілкуватися і вникати в людські проблеми, – підкрелює він.

За словами міського голови, два роки тому децентралізація дозволила мати Іванор-Франківську набагато більше коштів. Та вже минулого року почалися проблеми.

І зараз ми відчуваємо брак ресурсів. Що би хто не говорив, але перед виборами всі кошти акумулюють у Києві. Для місцевих органів влади цей рік буде надзвичайно важким.  Багато речей перекладають на плечі міської влади, – каже Руслан Марцінків.

Є три ключові питання, над якими працює очільник Івано-Франківська:

  1. Будівництво моста. Я ніколи не розумів, чому вони так важко будуються. А зараз бачу, що це зовсім інша філософія будівництва.
  2. Громадський транспорт. Він сьогодні є неякісним. Наше завдання – розвинути комунальний транспорт. Це не так просто і не так швидко. Якщо до кінця моєї каденції буде 100 нових автобусів і 50 нових тролейбусів, то ситуація значно зміниться. Не кардинально покращиться, але зміни будуть відчутними.
  3. З’єднання Північного і Південного бульварів. Про це говорять вже давно і маю намір втілити його в життя.


Читайте також: Маю право не відповідати: Руслан Марцінків двічі відмовився пояснити, хто фінансує його СМС-розсилки. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...