Мед Атлант

Біг – це свобода: у Франківську відбувся студентський забіг “Зелена миля 2018”. ФОТО

1 червня в Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський забіг “Зелена миля 2018” серед студентської молоді.

Його ініціатором виступив Комітет з фізичного виховання і спорту МОН України. До участі в спортивному змаганні долучилися викладачі та студенти Прикарпатського національного університету та закладів вищої освіти міста.

Забіг пройшов у Центральному парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка. У ньому взяли участь близько півсотні учасників. Всі, хто з тих чи інших причин лише спостерігали за видовищем, кажуть лише одне – воно надихає. Адже це певний прояв людського духу. Це свобода, – інформує прес-служба ПНУ ім. Василя Стефаника.

Після завершення забігу відбулося нагородження. Голова ради спортивної студентської спілки області, ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда та начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Михайло Стефанків вручили грамоти і призи переможцям забігу, а також наймолодшому і найстаршому учасникам.

Серед юнаків переміг Микола Баран (студент Прикарпатського національного університету), а серед дівчат найкращою стала Мілана Харук (студентка Івано-Франківського юридичного інституту Національного університету “Одеська юридична академія”).

Самим юним учасником визнано п’ятирічного Станіслава Маланюка. Ну а найстаршим став Іван Файчак (79 років, викладач ІФТУНГ).

Читайте такожФранківці пробігли п’ять кілометрів за мир і рівність. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...