Мед Атлант

Живий і неушкоджений. Хлопчика, якого розшукували у лісі на Рожнятівщині, знайшли. ФОТО

МІСТО писало, що на Рожнятівщині розшукують 4-річного хлопчика, який загубився, випасаючи з дідом худобу. Зранку дитину знайшли. Хлопчик у задовільному стані.

Нагадаємо, неприємний випадок стався вчора, 2 червня. Пошуки розпочалися в обід. До них долучилися небайдужі люди, крім рідних, рятувальників і поліції. У поліції повідомляли, що хлопчик випасав худобу з дідом і зник.

Начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності  ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук розповіла, що дитину знайшли сьогодні, 3 червня, в лісі. Це сталося  близько 6 години ранку.

Хлопчика на Рожнятівщині знайшли! ЖИВИЙ І НЕУШКОДЖЕНИЙ! Дякуємо усім, хто долучився до пошуків!” – повідомила Алла Бойчук у фейсбук.

Маленького Любомирчика знайшли. Приймали участь у пошуках порядка 200-250 чоловік з Калуша, Івано-Франківська та в дорозі доїжджали хлопці з Тернопільщини. Були і поліція, і рятувальники, і наші атовці, і звичайні мешканці. Всім щирий зимний уклін!, – написала  у мережі Ірина Мошків.

Загалом до пошуків залучено 6 собак, 9 одиниць техніки.

Як щойно розповів “Вікнам” учасник пошуків Володимир Микитин, хлопчика близько сьомої години ранку знайшов голова ГО “Об’єднання учасників АТО Калущини” Олександр Соколовський:

Ми приїхали в Петранку близько 11-ї години вечора і розділилися на дві групи, які «прочісували» територію у двох напрямках: з Грабівки і Завою. Проте темінь не давала повноцінно проводити пошуки. Тож, вдруге стартували близько третьої години ночі. Квадрокоптером не було сенсу прочісувати ліс, тож, я спрямовував його найближчими до лісу полями. Олександр Сколовський першим побачив сліди дитини в болоті і буквально йшов по них. Перелякану і заплакану дитину він знайшов о пів на сьому годину ранку.

Хлопчика виявили за півтора кілометра від місця його зникнення. Дитину після розшуків забрала карета швидкої допомоги.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...