Мед Атлант

Франківське підприємство розпочинає новий проект із виготовлення складових до автомобілів “Skoda”

Державне підприємство ВО “Карпати”, що в Івано-Франківську, у співпраці із провідною американської компанію APTIV із виробництва компонентів до автомобілів розпочинає новий проект ŠKODA Rapid.

Щоби впровадити проект, ми повинні підготувати 10 тис. метрів квадратних площ. На першому етапі ми повинні підготувати п’ять тисяч метрів квадратних площ, і сьогодні підприємство отримало для цього один мільйон євро інвестицій. Новий корпус, де виготовлятимуть складові для автомобілів ŠKODA Rapid, ми повинні запустити до вересня, – розповідає генеральний директор ДП ВО “Карпати” Дмитро Втерковський.

Паралельно із підготовкою площ для відкриття нового виробництва відбувається і навчання працівників, які будуть задіяні у новому проекті.

Перша група працівників направлена до нашого партнера до компанії APTIV у Польщу для проходження першого виробничого навчання. На даному проекті будуть впроваджені всі найновіші технології, які можливі в даній галузі автомобілебудування. Зараз ведеться робота над виготовленням перших взірців, так званих прототипів, до машин, які ще не надходять до продажу, – відзначає начальник виробництва ДП ВО “Карпати” Володимир Герило.

Проект планують впроваджувати у два етапи. До кінця цього року буде створено додатково до 400 робочих місць.

Основний розвиток проекту відбудеться у 2019 році. Кількість робочих місць буде збільшено, – говорить Дмитро Втерковський.

Загалом у рамках нового проекту буде створено додатково 1300-1500 нових робочих місць.

За словами заступника генерального директора з виробництва ДП ВО “Карпати” Євгена Барана, підприємство щороку отримує нові проекти завдяки високому авторитету на міжнародному ринку, який досягається завдяки високій відповідальності як керівництва так і працівників, а також високій якості виготовленої продукції.

Щороку у нас проходять аудиторські перевірки якості виготовленої продукції і відповідності міжнародним стандартам процесу виробництва. Ми сертифіковані за міжнародною системою якості ISO/TS, яка є найвищим показником, – розповідає Євген Баран.

Підприємство запрошує до співпраці мешканців Прикарпаття, які хочуть стати частиною дружної команди успішного європейського підприємства. У свою чергу ДП ВО “Карпати” гарантує достойну заробітну плату та повний соціальний пакет, а також безкоштовне довезення і компенсацію харчування.

Читайте також: У виробництво сонячних панелей в Івано-Франківську турецька компанія інвестує близько трьох мільйонів євро

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...