Мед Атлант

Прикарпатські молодята попросили гостей не дарувати квіти, а пожертвувати гроші хворим дітям

Добру справу на своєму весіллі зробили прикарпатські молодята Михайло та Люба Присліпські .  Вони вирішили відмовитися від квітів і попросили гостей натомість пожертвувати гроші для хворих діток.

Про це написали у спільноті Благодійного фонду “Ти-Ангел”.

Сьогодні хочемо розповісти історію, яка надихає та вкотре доводить, що добро, милосердя, любов ніколи не виходять із моди та завжди є актуальними. Так от, минулих вихідних на Івано-Франківщині створилася нова молода сім’я із прекрасних людей – Михайла та Люба Присліпська. Їхнє весілля проходило у дусі доброти та милосердя. Молода пара попросила своїх гостей не витрачати грошей на квіти для привітань, а зекономлені гроші вкинути у благодійну скриньку, яку #ТиАнгел заздалегідь приготував по-проханню молодят. Гості підтримали ініціативу Любові та Михайла. Таким чином весільна громада зібрала 3 300,00 грн., які будуть витрачені нами на допомогу хворим дітям. Ось така прекрасна історія, друзі, яка на нашу думку варта уваги та наслідування, – йдеться у дописі.

Читайте також: Допомогти зібрати “валізу у майбутнє”. Мальтійці розвернули в середмісті благодійну акцію для випускників школи-інтернату

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...