Мед Атлант

Смертельна ДТП на Прикарпатті: водій легковика врізався у вантажівку. ФОТО

У Тисменицькому районі, в с. Рибне, сталася смертельна ДТП. Один з водіїв загинув на місці події.

Близько 00:15, 5 червня, легковик “Нісан” виїхав на зустрічну смугу водію фури. Відомо, що дві вантажівки поверталися з роботи. Їм на зустріч вилетів автомобіль. Водій вантажівки “Рено” каже, що не встиг зреагувати. Аварія сталася практично на очах у франківських бійців, які проїжджали поруч. Голова ГО “Обласна спілка учасників АТО” Андрій Долик МІСТУ розповів, що удар був настільки сильним, що вижити було нереально водію легковика.

Там півмашини  розбитої. З легковика практично нічого не залишилося. Ми приїхали до медиків та поліції. Перевірив пульс, на жаль, результат негативний. У мене в машині  була аптечка, хотіли допомогти. Викликали медиків: констатували смерть водія, – каже атовець.

Зіткнення МІСТУ підтвердили Тисменицькому відділі поліції. Кажуть, на місці аварії працює слідчо-оперативна група. Відомо, що з водієм вантажівки все добре – він не травмувався. Проте перебуває в шоковому стані. Обставини ДТП з`ясовуються.

У ДТП загинув 31-річний водій легковика. Рятувальники відключили клеми у пошкоджених автомобілях та вивільнили тіло загиблого водія з розтрощеної машини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...