Мед Атлант

Дорожники катком вирівняли футбольне поле у Яремче. ФОТО

Дорожня компанія допомогла вирівняти футбольне поле у місті Яремче, де за час експлуатації утворились горби та вибоїни, а після зими взагалі стадіон став непридатним для проведення змагань на належному рівні.

Взимку після сильного снігопаду добрі люди вирішили розчистити стадіон грейдером. Як наслідок – футбольне поле повністю зруйнувалося. Його довелося по-новому реконструювати. Ми попередньо завезли грунт, провели підготовчі роботи і звернулися до “ПБС” за допомогою. Я радий, що працівники компанії підтримали нас і за одну годину стадіон став рівнесенький, – говорить голова Яремчанської міської ради Василь Онутчак.

Площа Яремчанського стадіону 100х50 метрів. Це головна спортивна споруда у місті, де часто відбуваються міжшкільні та обласні змагання.

Наша техніка працювала поруч. Тож не було великої проблеми відправити коток, щоб закатати основу. У нас це забрало годину часу, а діти тепер матимуть добре футбольне поле на кілька років, – розповідає головний інженер ТОВ “ПБС” Микола Сергійчук.

До слова, це вже не вперше “ПБС” допомагає вирівняти футбольне поле. Недавно подібні роботи відбулися у селі Майдан.

Читайте також: На Прикарпатті футболіста під час матчу фанати контузили петардою

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...