Мед Атлант

ПатрульTVIF: п`яний водій, “драйвер” під кайфом і конфліктний військовий

Інтернет-видання МІСТО спільно з Управлінням патрульної поліції Івано-Франківської області, за погодженням із Департаментом патрульної поліції України, знімають програму “Патруль TV IF“. Сьогодні  публікуємо третій випуск програми.

У програмі, 7  червня, ми вам  покажемо три випадки:

На вул. Набережна п`яний водій ледь не виїхав на смугу зустрічного руху. Стан сп`яніння був серйозний  і  небезпечний для  інших водіїв  та пішоходів – 3,  51  проміле. На вул. Хоткевича водій-“драйвер” перевозив чоловіка будучи “під кайфом”. Третій випадок  стався на вул. Пулюя  – нетверезий військовослужбовець вчинив сімейний конфлікт і порізав собі руку. Чоловіка госпіталізували. Матір і сестра відмовилися від написання заяви у поліцію.

1 Випуск дивіться за посиланням.

2 Випуск дивіться за посиланням.

Довідково:

Ексклюзивно тільки на інтернет-виданні МІСТО ви зможете переглядати новий проект про роботу патрульної поліції в Івано-Франківську. Для цього знімальна група редакції МІСТО виходить на патрулювання разом з поліцейськими Івано-Франківська. Ми покажемо, як працюють інспектори, забезпечуючи громадський порядок і реагуючи на правопорушення.

Адже вони 24 години на добу охороняють наш спокій і безпеку. Проте далеко не всі можуть уявити, яких зусиль вимагає цілодобове патрулювання на вулицях Івано-Франківська.

Затримання, переслідування, конфлікти, складання протоколів та інші подробиці – у програмі “Патруль TV IF”.

Про програму:

Автор програми та журналіст: Лідія БОЙКО
Дизайн, зйомка та монтаж: Андрій ШКВАРЛА
Звук: студія звукозапису “Union Records UA”

МІСТО вдячне за участь у програмі Управлінню патрульної поліції Івано-Франківської області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...