Мед Атлант

Мешканці Вовчинців скаржаться на дискотеку під відкритим небом. Поліція безсила

Мешканці села, яке належить до міської ради Івано-Франківська, обурені через дискотеку на Вовчинецьких горах. У поліції  законним  шляхом припинити розважальний захід не можуть і пояснюють  чому.

Зокрема у мережі Іван Фащук пише, що її влаштували “мажори”. Через  це найближчі будинки не можуть заснути вночі. Коли  люди викликали  поліцію,  то  розізлилися ще більше, адже законних підстав у патрульних  не було, щоб  завадити танцям.

У прес-службі Управління патрульної  поліції  в Івано-Франківській області кажуть,  що для того, аби поліція відреагувала, потрібне рішення виконавчого комітету. Зокрема йдеться про внесені зміни у правила благоустрою. Якраз у них мав би бути пункт щодо розважальних заходів. Інакше по закону дискотека в горах не заборонена. Принаймні, у законі про це не зазначається.

Речник Микола Гурак пояснює, що  найближча хата заявника розташована  за 500-600 метрів від дійства. Відповідних приладів, аби виміряти рівень гучність у поліції  немає.

Гурак каже, що   патрульні на своєму  квадраті  перевіряють  громадську безпеку. Зокрема навідуються і  на  цей  розважальний  захід. Порушень поки  не виявлено правоохоронцями.

У патрульній поліції  радять   мешканцям   звернутися до Івано-Франківської міської санітарно-епідеміологічної станції. Принаймні, у закладі є відповідний пристрій вимірювання децибел — популярна одиниця вимірювання рівня гучності.

Читайте також: Зловмисник, якого СБУ затримала у центрі Франківська, чекатиме вироку суду в СІЗО. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...