Мед Атлант

Нові тренди у сфері гостинності: у Франківську провели “Корпоративну школу” для студентів. ФОТО/ ВІДЕО

Соціальний проект для студентів у сфері гостинності вперше провели в Івано-Франківську

Цього тижня закінчився перший курс унікального соціального проекту “Корпоративна школа”, яку організувала на власній матеріально-технічній базі фірма “Надія”.

Мета проекту – передача досвіду студентам фахівцями сфери гостинності та заохочення молоді залишатися працювати і професійно розвиватися у рідному місті.

Першими учасниками “Корпоративної школи” стали студенти Прикарпатського Національного університету ім.В.Стефаника та Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу. Впродовж кількох місяців провідні менеджери фірми “Надія” у свій робочий час проводили заняття за швейцарською методологією навчання, ділилися теоретичними і практичними знаннями з майбутніми поколіннями професіоналів, переконували, що можна отримувати достойну зарплатню не виїжджаючи з України.

Ми прагнемо, щоб студенти, які відвідували заняття, розвивали власну країну, направляли свої знання на розвиток рідного Івано-Франківська. Нам прикро, що українська молодь їде на роботу за кордон і працює там за “хліб-воду” у важких умовах. Даний проект показує студентам на практиці, що добитися успіху можна у своїй країні. Ми щиро вітаємо всіх учасників із врученням дипломів і бажаємо подальшого професійного зростання на Батьківщині”– каже Маргарита Бойко, генеральний директор фірми “Надія”.

Читайте також: Літня урбаністична лабораторія у Франківську: як туди потрапити

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...