Мед Атлант

Стало відомо, хто стане новим очільником обласної поліції

Як писало “МІСТО”, завтра до Франківська завітає голова Нацполіції України Сергій Князєв для представлення нового очільника поліції Івано-Франківської області. За даними “МІСТО”, ним стане теперішній заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Володимир Голубош.

Як повідомляє хмельницьке видання ye.ua 8 листопада 2017 року Володимир Голубош став заступником начальника ГУНП в Хмельницькій області Василя Віконського.

Володимир Голубош (зліва)

До призначення на посаду заступника Голубош працював начальником відділу Департаменту карного розшуку Нацполіції України, загалом в органах внутрішніх справ – з 1995 року.

Згідно декларації за 2017 рік Голубош володіє квартирою в Черкасах площею 61 кв.м, гаражем у Рівному, п’ятьма земельними ділянками у Рівненській області, там же садовим будинком на 75 кв.м. Відсоток у власності двох квартир у Черкасах та Рівному декларує дружина поліціянта та однієї – донька.

В декларації поліціянта також незавершений житловий будинок на 160 кв.м у Рівненській області.

Своєї автівки Володимир Голубаш немає, щоправда дружина поліціянта декларує їх дві: одну в тимчасовому користуванні – Audi A6 й у власності – Toyota Corola.

За минулий рік поліціянт заробив трохи більще 300 тисяч гривень, його дружина декларує пенсію в майже 35 тисяч гривень на рік. Суттєвий дохід сім’я отримала й від відчуження рухомого майна – 220 тисяч гривень.

Грошові активи правоохоронець декларує лише в готівці, спільно з дружиною – 11 500 доларів.

Нагадаємо, у вересні минулого року екс-заступник начальника ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Василь Віконський очолив головне управління Національної поліції у Хмельницькій області. Через кілька місяців після Віконського на Хмельниччину перевели й головного патрульного Франківська Дмитра Міхальця

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...