Мед Атлант

У Болехові люди вийшли на протест: чиновникам дали час до кінця червня. ФОТО/ВІДЕО

Жителі ще одного села на Франківщині взялись до радикальних методів через погане дорожнє покриття. Мешканці Тисова, що на Болехівщині, вийшли на дорогу у районному центрі.

Люди налаштовані перекрити один із пішохідних переходів у місті Болехові повністю. У листі до голів органів місцевого самоврядування запевняли,  що акція мирна і триватиме протягом 2-ох годин. Однак, якщо тисівці впродовж тижня не отримають відповіді та конкретики щодо ремонтних робіт – обіцяють блокувати дорогу державного значення впродовж невизначеного терміну.

Сьогодні на протест вийшли близько 12 години. До мешканців приїхали чиновники від обласної ради та ОДА. Обіцяють дорогу  ремонтувати.  До речі, уже виділено більше 600 тис грн, але ремонт затягується. Тому мешканці хочуть його пришвидшити.

Станом на 13:15 дорогу прикарпатці розблокували, а чиновникам дали 7 днів на те, щоб доповіли про суму виділену і точну дату ремонту.

Люди кажуть, що з 28 червня вийдуть на безстрокову акцію протесту, якщо нічого не робитиметься.

Нагадаємо, протест мешканців сіл на дорозі у Делятині продовжується. Окрім цього, з першого червня заблокували дорогу і біля села Стопчатів, що на Косівщині. Сьогодні протестувальники повністю рух транспорту не перекривали. Сьогодні з 10 години у Делятині знову протест: водіїв попереджають про затори. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...