Мед Атлант

Театральна програма Porto Franko: балет з роботами, спів літака, вистава в Палаці Потоцьких

Як писало МІСТО, черговий масштабний Porto Franko відбудеться в Івано-Франківську 13-17 червня цього року.

Перформанс у літаку, гелікоптери, “Вагоновожатые”, Жадан, Андрухович: фестиваль  привідкрив свою завісу.

На Porto Franko 2018 вже пакують валізи хедлайнери, а перед франківським драмтеатром “приземлився” гелікоптер. ФОТО/ ВІДЕО

Куратор театральної програми Олексій Гнатковський розповів, чим цьогоріч дивуватиме франківців та гостей міста цей напрям фестивалю.

Якщо б вистави мали колір – то цього року він зібрав усю палітру. Від контраверсійних і екcпериментальних – до у високому значенні класичних, – йдеться на сторінці фестивалю у соцмережі.

Не хизуємося, просто факт: в нашій театральній програмі – золотий лайнап ✨Як у ньому знайти своє? Ніхто не розповість смачніше, ніж сам куратор театральної програми – Oleksiy Gnatkovskiy. Якщо б вистави мали колір – то цього року він зібрав усю палітру. Від контраверсійних і екcпериментальних – до у високому значенні класичних.► 13 червня о 18:00 – австрійське поєднання опери з танцем, неординарною грою на музичних інструментах та роботизованою технікою: балет "Oh, Magic".Квитки: goo.gl/N8EZzk ► 14 червня о 18:00 – моновистава за романом Марії Матіос, яка виграла в Польщі всі можливі і неможливі театральні нагороди: "Солодка".Квитки: goo.gl/vh4T8o ► 14 червня о 21:30 – здійснення нашої божевільної мрії: спів літака в опері #AEROPHONIA.Квитки: goo.gl/Eb2cfX ► 15 червня о 18:00 – гігант театрального напрямку, всесвітньо відомий режисер Някрошюс, привезе до нас свою легенду: виставу "Книга Йова". Уявіть, це ніби Aerosmith приїде в Франківськ. Квитки: goo.gl/6SMGiF ► 15 червня о 21:00 – тільки 1 раз, в рамках Porto Franko | Палац Потоцьких і Поезофонія виставу "На західному фронті без перемін" зіграють в алеї палацу, серед руїн і барикад, під живі звуки Баху і струнного оркестру.Квитки: goo.gl/a8PeVs ► 15 червня о 23:00 – драма-концерт на Залізничному вокзалі “Вигнані з Раю”. Квитки: goo.gl/3oEtdo ► 16 червня о 18:00 – приїжджає Наталка Половинка, людина-явище, що виражає українську душу – сучасними естетичними засобами. Із виставою "Весілля", що наче висока поезія Петрарки. Квитки: goo.gl/bzBSeS ► 16 червня о 21:00 – вистава-копродукція із франківськими художниками та театральним критиком Вергелісом: "Модільяні". На яку вже розпродані квитки, вибачте :)► 17 червня о 18:00 – символ морської і повіряної тематики наших фестивалів: вистава "Чайка". Відома в світі як, наприклад, гурт Metallica.Квитки: goo.gl/CeuVVm portofrankofest.com

Опубліковано PORTO FRANKO 9 червня 2018 р.

► 13 червня о 18:00 – австрійське поєднання опери з танцем, неординарною грою на музичних інструментах та роботизованою технікою: балет “Oh, Magic”.
Квитки: goo.gl/N8EZzk

► 14 червня о 18:00 – моновистава за романом Марії Матіос, яка виграла в Польщі всі можливі і неможливі театральні нагороди: “Солодка”.
Квитки: goo.gl/vh4T8o

► 14 червня о 21:30 – здійснення нашої божевільної мрії: спів літака в опері #AEROPHONIA.
Квитки: goo.gl/Eb2cfX

► 15 червня о 18:00 – гігант театрального напрямку, всесвітньо відомий режисер Някрошюс, привезе до нас свою легенду: виставу “Книга Йова”. Уявіть, це ніби Aerosmith приїде в Франківськ.
Квитки: goo.gl/6SMGiF

► 15 червня о 21:00 – тільки 1 раз, в рамках Porto Franko | Палац Потоцьких і Поезофонія виставу “На західному фронті без перемін” зіграють в алеї палацу, серед руїн і барикад, під живі звуки Баху і струнного оркестру.
Квитки: goo.gl/a8PeVs

► 15 червня о 23:00 – драма-концерт на Залізничному вокзалі “Вигнані з Раю”.
Квитки: goo.gl/3oEtdo

► 16 червня о 18:00 – приїжджає Наталка Половинка, людина-явище, що виражає українську душу – сучасними естетичними засобами. Із виставою “Весілля”, що наче висока поезія Петрарки.
Квитки: goo.gl/bzBSeS

► 16 червня о 21:00 – вистава-копродукція із франківськими художниками та театральним критиком Вергелісом: “Модільяні”. На яку вже розпродані квитки, вибачте 

► 17 червня о 18:00 – символ морської і повіряної тематики наших фестивалів: вистава “Чайка”. Відома в світі як, наприклад, гурт Metallica.
Квитки: goo.gl/CeuVVm

Читайте також: Літак у середмісті Франківська: фестиваль Porto Franko показав свого головного хедлайнера. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...