Мед Атлант

Прикарпатець відсидить 3 роки у в’язниці за крадіжку побутової техніки та консервації

Прокуратура домоглася позбавлення волі для прикарпатця, який порушив закон: порушив недоторканість житла та вчинив крадіжку.

 Так, 25-річного жителя м. Снятина засуджено до трьох років і 3 місяців позбавлення волі за ч. 3 ст. 185 (“Крадіжка”) та ч. 1 ст. 162 (“Порушення недоторканності житла”) Кримінального кодексу України, інформують в прес-службі прокуратури.

На території Снятинського району, чоловік, незаконно проникнувши на чуже господарство, вчинив три крадіжки побутової техніки, домашньої консервації та іншого майна на території на суму понад 10 тис. грн

Крім того, за ч. 1 ст. 309 (“Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту”), ч. 1 ст. 263 (“Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”), ч. 2 ст. 185 (“Крадіжка”) КкУ  до  4 років в’язниці засудили 46-річного жителя Снятинського району.
Чоловік незаконно зберігав особливо небезпечний наркотик – канабіс і патрони до нарізної вогнепальної зброї. До того ж, у період направлення кримінального провадження до суду чоловік викрав побутову техніку в жительки м. Снятина.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...