Мед Атлант

Реформування редакції: облрада виходить зі складу співзасновників газети “Галичина”

11 червня відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова.

Члени комісії розглянули проект рішення, який виноситься на сесію “Про внесення змін до рішення обласної ради від 31.03.2016 № 135-4/2016 “Про реформування редакції газети “Галичина”.

Згідно з проектом рішення, пункт 1 рішення обласної ради від 31.03.2016 № 135-4/2016 буде викладено в такій редакції:

Вийти зі складу співзасновників друкованого засобу масової інформації газети “Галичина” та редакції “Галичина” з перетворенням редакції членами її трудового колективу у суб’єкт господарювання зі збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості.

Пункт 3 вищезазначеного рішення буде викладено в такій редакції:

Доручити голові облради укласти з редакцією договір про зміну засновника (угоду про правонаступництво) та збереження назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості після її перетворення відповідно до вимог ЗУ “Про реформування державних і комунальних ЗМІ” та вимог цивільного, господарського законодавства України у суб’єкт господарювання. Реорганізувати друкований засіб масової інформації газету “Галичину” та редакцію газети “Галичина” шляхом перетворення.

Читайте також: Обласна газета “Галичина” отримає нового керівника

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...