Мед Атлант

В Івано-Франківську можна платити за парковку з мобільного

Автовласники Івано-Франківська, а також гості міста мають змогу оплачувати паркінг за допомогою смартфону. На 14 паркувальних майданчиках міста доступна безготівкова оплата паркування завдяки додатку Parking UA з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass.

Завантажити мобільний додаток Parking UA можна в GooglePlay та AppStore або за допомогою QR-коду безпосередньо на паркоматі. Щоб сплатити за паркування у Parking UA, потрібно обрати майданчик, ввести номер авто, тривалість паркування (оплата погодинно) і натиснути кнопку оплати з Masterpass. Для цього необхідно лише один раз ввести дані банківських карток у гаманець Masterpass, це можуть бути картки різних платіжних систем.

Розрахуватися за парковку у додатку Parking UA можна також “Мобільними грошима” Київстар. Процес оплати відбувається в один клік, використовуються гроші з мобільного рахунку, і не потрібно надавати конфіденційні дані про банківську карту та її власника.

Завдяки інтерактивній мапі у Parking UA можна у режимі реального часу знайти найближчий майданчик для паркування та прокласти до нього маршрут, а також дізнатися про умови паркування (вартість, час роботи майданчика, тощо). Завдяки функції налаштування сповіщень користувачі зможуть дізнатися, що скоро спливе час паркування, або завершити сесію після від’їзду з майданчика.

Кожне нове місто у ParkingUA – це не тільки додаткові можливості для автомобілістів чи розвиток нашого спільного з Mastercard продукту. Розвиток додатку по всій Україні – це наш вклад у розбудову платіжної інфраструктури комунальних послуг, яка так необхідна для успішної імплементації нового Закону України про паркування, — заявила керівникLeoGaming (ФК “ЛеоГеймінгПей”) АльонаДегрік.

Мобільні платежі прямо з авто – рішення для водіїв, яке показало свою дієвість в проектахMastercard, що вже не перший рік створюють «розумне місто» та пропонують новий досвід користування для тисяч українців під час розрахунків на парковках чи заправках. Раді, що тепер мешканці й гості Івано-Франківська також зможуть платити за паркування швидко, зручно і безпечно, — відзначила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні.

Мобільний додаток ParkingUA був запущений у грудні 2016 року, наразі у Києві він працює на 194 муніципальних парковках. Крім столиці, рішення також доступне на парковках Дніпра.

Читайте також: Марцінків розповів, де в місті збудують багаторівневі паркінги

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...