Мед Атлант

Голову Франківської споживчої спілки пропонують нагородити державною грамотою

У “Білому домі” розпочалася одна із комісій облради. Члени розглянули питання щодо представлення до нагородження почесною грамотою Верховної ради голову міської споживчої спілки Мирослава Ціхоня.

Сьогодні, 12 червня, розпочалося засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства Депутати обговорили питання, яке виноситься на сесію: “Про представлення до нагородження Грамотою Верховної Ради України Ціхоня Мирослава Володимирович”.

До річниці міжнародного дня кооперації члени профспілки вирішили представити до грамоти свого керівника. Головою спілки Ціхоня обрали ще у 2002 році, а за успішне керівництво – переобирали кожних 5 років.

Мирослав Володимирович застав збиткову роботу, а з ним вона ста прибуткова, – каже присутня працвниця споживспілки.

Четверо членів комісії утримались від винесення даного питання на розгляд сесії. Мовляв, не до кінця задоволені роботою спілки. Однак голова комісії підтримав ініціативу.

Читайте також: Облрада звернеться до Фонду держмайна, щоб вилучити недобудований лікувально-оздоровчий центр з об’єктів приватизації

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...