Мед Атлант

Поліція розшукує водія, який збив прикарпатця і втік, потерпілий в комі

У с. Трофанівка Снятинського району невідомий водій на невстановленому транспортному засобі вчинив наїзд на 53-річного пішохода.Після цього покинув місце події, не надавши допомогу потерпілому та не повідомивши у поліцію.

Внаслідок травмування в аварії пішоходу діагностували мозкову кому, закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер, пошкодження внутрішніх органів. Його доправлено до реанімаційного відділення Снятинської районної лікарні, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці проводять розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи водія та транспортного засобу, причетного до скоєного вказаного ДТП задля притягнення його до відповідальності. Крім того, звертаються за допомогою громадян: кому щось відомо про марку автомобіля або особу, яка ним керувала, просимо повідомити до поліції за телефоном “102” або у чергову частину Снятинського відділення поліції за телефоном (03476) 2-22-61.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: У Франківську маршрутка на “зебрі” збила школярку. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...