Мед Атлант

Театр ляльок хоче отримати земельну ділянку на вулиці Січових Стрільців

12 червня відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Члени комісії розглянули проект рішення, який виноситься на сесію “Про надання у постійне користування земельної ділянки”.

У проекті рішення йдеться про надання Івано-Франківському академічному обласному театру ляльок ім. Марійки Підгірянки в постійне користування земельну ділянку площею 0,1402 га (кадастровий номер 2610100000:05:001:0179) для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування за рахунок земель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яка розташована на вул. Січових Стрільців, 27а в м. Івано-Франківську.

На сьогодні спільно з керівництвом театру ми здійснили заходи, щоб закінчити цю земельну процедуру і винести питання на розгляд обласної ради, – зазначив Анатолій Прокопів.

Голова комісії Остан Дзеса зазначив, що вдячний за такі заходи. Бо після прийняття відповідного рішення на цю земельну ділянку більше ніхто не зазіхатиме.

Якщо його на черговій сесії підтримають обласні депутати, то керівництво Івано-Франківського академічного обласного театру ляльок ім. Марійки Підгірянки має здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства.

Читайте такожВеликий інвестор не зайшов в місто, бо не знайшлося вільної земельної ділянки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...