Мед Атлант

У Франківську призупинили реконструкцію озера. ВІДЕО

Реконструкція міського озера тимчасово зупинена. Техніка не працює вже півроку, тож ситуацію під особистий контроль взяв міський голова Руслан Марцінків.

Головний комунальник області Михайло Смушак пояснює, що після початку дрібного ремонту доріжок пішла “ланцюгова реакція”: департамент постійно знаходив локації та обладнання, які потребували оновлення.

Виникла ідея змінити освітлення, зробити нові пірси, реконструювати станцію для човнів, станцію для моржів, – розповідає Смушак.

Крім цього, комунальники допустилися помилки, а також виникли певні претензії до роботи підрядника.

Це не смертельна помилка. Ми робимо перепроектування, паралельно розпочинаються роботи щодо човневої станції та пірсів. Підрядник зобов’язався виправити усі недоліки, що там є, – каже мер міста Руслан Марцінків.

Через недобросовісну роботу підрядника, в департаменті житлової, комунальної політики та благоустрою можуть розірвати з ним угоду.

Тим часом, роботи над освітлення території довкола міського озера тривають. Електромережі вже закопали в землі. Ба більше, на кожній опорі встановлять відеокамери.

До кінця літа комунальники сподіваються облагородити станцію для човнів та локацію для моржів, а цілковиту реконструкцію озера завершать до кінця наступного року.

Детальніше у сюжеті телеканалу “3 студія“:

Читайте також: Нове вуличне освітлення з’явилося на Німецькому озері. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...