Мед Атлант

У гелікоптері “МІ-8” відкрилась інтерактивна аудіовізуальна інсталяція. ФОТО

У гвинтокрильній локації фестивалю “Porto Franko” поруч драмтеатру відкрилась інтерактивна аудіовізуальна інсталяція на основі алгоритмічного синтезу аудіопотоку й генерації 3D-простору в режимі реального часу RECT_STRUCT. Це інтерактивна система кінетичної зв’язку між людиною і програмним середовищем.

Автор проекту – музикант і медіахудожник Георгій Потопальский. 

RECT_STRUCT має свій власний поведінковий механізм, який тим не менше реагує на вплив ззовні, інтерпретуючи його і впроваджуючи в свій власний алгоритм. Генерація аудіопотоку заснована на фільтрації шуму, конволюція і кластерах осциляторів з ритмічними патернами бінарного коду. Вся система жорстко структурована і генерує “нескінченну” безліч варіантів можливих комбінацій елементів алгоритму при кожному новому запуску і з плином часу.

Поведінковий механізм rect_struct, що характеризується рядом станів: режим очікування – сканування – інтерпретація. У режимі очікування система знаходиться в стані спокою. При виявленні кінетичного збудження в зоні інсталяції система сканує простір, виділяючи основні кінетичні параметри, потім інтерпретуючи і реалізуючи їх в алгоритмі rect_struct.

Локації фестивалю”Porto Franko” зранку запрацювали в усіх куточках міста. Зокрема у Палаці Потоцьких відкрився дитячий арт-простір, на площі Шептицького аудіо-візуальна інсталяція STIMMEN. Завтра о 21:30 на стадіоні “Рух” відбудеться урочисте відкриття Porto Franko. Глядачам представлять футуристичну оперу “Аерофонія”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...