Мед Атлант

Батьки учнів школи №13 створили петицію проти об’єднання двох навчальних закладів

На сайті петицій до влади Івано-Франківська з’явилось прохання відмінити рішення сесії міської ради щодо об’єднання ЗОШ №13 та вечірньої школи №1. Інакше – батьки переведуть дітей в інші школи.

Батьки школярів проти об’єднання навчальних закладів. Аби цьому запобігти, вони створили електронну петицію.

Ми проти, щоб на розміну владним інтересам ставились комфорт і навчання дітей. Вчителі знервовані, втрачають впевненість в завтрашньому дні, батьки переживають за морально-психологічну атмосферу в закладі. Навчання в третю зміну недопустимо, адже школа і так переповнена. А третя зміна буде порушувати санітарно-гігієнічні норми. Школа не має спортивного залу , їдальня в підвалі. Краще б влада звернула увагу на це, – йдеться у зверненні.

Протягом двох днів петиція встигла набрати 71 підпис. Для її розгляду, 11 вересня, необхідно зібрати ще 246 голосів. Підтримати можна ТУТ.

Нагадаємо, 11 червня, на Вічевому майдані зібрались півсотні вчителів. Вони вимагали зустрічі з мером міста Русланом Марцінківом, щоб відвернути злиття шкіл №13 та №1. Наступного дня міський голова зустрівся з протестувальниками та батьківською громадою.  Він запевнив, що педагогам не слід боятись скорочення, а відповідне рішення прийняли, щоб зберегти фінансування із державного бюджету.

Читайте також: Прикарпатка сплатила понад 10 тисяч гривень боргу перед дитиною. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...