Мед Атлант

Тiло чоловіка, який рятував трьох дітей і не зміг вибратись з води, знайшли у Тернопільській області

Як писало МІСТО, на Прикарпатті водолази шукали чоловіка, який рятував трьох дітей і не зміг вибратись з води.

Разом із дружиною, подругою і малечею він відпочивав на Дністрі. Раптом дітей понесла течія, і вони почали кликати на допомогу. Чоловік кинувся в річку. Виштовхав дітей на мілину, передав дружині, але сам вибратися з води вже не зміг. Адже Дністер тільки на перший погляд спокійний та мілкий. Насправді посеред річки глибока яма. До 4 м. Вочевидь саме туди потpaпив чоловік, коли pятував дітей, йдеться у сюжеті ТСН.

 Напевно, він потрапив на фарватер, на холодну воду і його схопила cyдoма. І він пішов по фарватеру. Тобто він не на мілкому місті, а на глибокому. Фарватер – це місце, де найбільша течія на річці, – розповідає керівник водолазної служби ДСНС в Івано-Франківській області Микола Галько.
 Була гарна, тепла, погода. На обох берегах Дністра було багато людей. Автобус повний дітей. Тут також відпочивало подружжя з Івано-Франківська з 2 дітьми та їхня подруга з дитиною. Усі разом купалися в річці. Але якоїсь миті дорослі вийшли на берег. Невдовзі почули кpик дітей.
Чоловік скочив швидше, ближче. Він дуже добре плаває, каже дружина. І він цих дітей вiдкидaв в її бік. Її з тими дітьми понесло ще далеко, метрів 150. Але вона вже дісталася днa і з дітьми випливла, – розповідає лікар.

Дві доби рятувальники шукали тіло чоловіка.

Лише зранку, 15 червня о 09:35 місцевим населенням села Устечко, Тернопільської області виявлено та витягнуто не берег тіло франківця. Люди повідомили правоохоронців.

Читайте також: Врятував не одне життя: франківські патрульні вручили подяку чоловіку, який повідомив про п`яного за кермом. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...