Мед Атлант

Франківськими дворами їздить автомобіль і гучно транслює колискову. ВІДЕО

В Івано-Франківську мешканці мікрорайону Каскад зафіксували автомобіль з гучномовцями на даху, з яких лунає колискова пісня.

Про це франківці повідомляють у соцмережі.

Івасюка-Будівельників, 23.32 год. По дворах будинків їздить машина з колонками на даху і грає колискова. А за нею два велосипедисти, – написав Andrii Prolorenzo.

У коментарях користувачі фейсбук припускають, що це – черговий перформанс.

Нормально зняти не встиг, але поліцію викликав. Спробуйте і ви, чим більше викликів тим краще, – прокоментував Vitalii Bodnar.

ЩО СЕ??? 23*20 ночі..

Опубліковано Yevgen Shpilchak 16 червня 2018 р.

Наразі патрульні розшукують у дворах “музичний” автомобіль, який є порушником тиші після 22.00 год.

Інтервенція в простір міста Володимира Кузнєцова “Колискова” відбулася у рамках фестивалю “Porto Franko.

Під час перформансу-інтервенції “Колискова” вулицями вечірнього міста повільно проїжджає автомобіль, оснащений гучномовцями, з яких лунає українська колискова пісня. Знайома з дитинства мелодія “присипляє” місто, апелюючи до здатності колискової діяти підсвідомо та створювати комунікативне поле між слухачами, угамовуючи їх тривогу, – зазначили організатори.

Володимир Кузнецов вперше провів свій перформанс “Колискова” у 2008 році в одному зі спальних районів Києва під час виставки Homestories у Центрі сучасного мистецтва при НаУКМА. Пізніше цього ж року цей перформанс був повторений в німецькому пост-соціалістичному місті Лейпціг, в спальному районі Конневіц, що відомий завдяки частим проведенням мітингів та проявам невдоволення з боку правого та лівого політичних рухів.

У своїй практиці художник Володимир Кузнецов зосереджений на естетиці буденності та присутності архаїчного в сучасності, працює з темами пам’яті та досвіду.

Читайте такожГолова національної поліції України повідомив, що кримінальне провадження проти організаторів фестивалю Porto Franko закриють

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...