Мед Атлант

“Бандерівський схрон” отримав грант від канадійців

У Києві Конгрес українців Канади, Канадсько-Українська фундація та благодійний фонд “Захисники України” назвали проекти та організації, які отримають гранти від канадських українців.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Суму розміром 100 тисяч доларів США поділять між собою нарівно чотири українські неурядові організації: Українська соціальна академія, Союз ветеранів АТО Донбасу, Центр підтримки учасників АТО “Бандерівський схрон” та “Побратими України”-“Допомога Україні”. Вони представили проекти з соціальної і психологічної підтримки ветеранів АТО та їхніх родин.

Благодійний фонд “Захисники України” отримав понад 80 конкурсних заявок на грант. Незалежна комісія зосередила увагу на тих проектах, які спрямовані на підтримку поранених військовослужбовців та ветеранів України, повідомив на церемонії оголошення переможців президент Конгресу українців Канади Павло Грод.

Вітаючи переможців, віце-прем’єр-міністр України з питань європейської інтеграції Іванна Клімпуш-Цинцадзе наголосила, що проект фонду “Захисники України” має велике значення для українських ветеранів АТО, оскільки дозволяє їм повернутись у мирне життя і розвиватись.

Читайте також: “Бандерівський схрон” отримає 55 тисяч гривень фінансової допомоги

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...