Мед Атлант

Шкутов ніяких настанов мені не давав, – новий начальник поліції Прикарпаття. ФОТО

9 червня голова Нацполіції України Сергій Князєв представив прикарпатським правоохоронцям нового очільника поліції Івано-Франківської області. Ним став Володимир Голубош. Сьогодні новий начальник провsd зустріч із  журналістами.

На фото Володимир Голубош

Додамо, що раптово Віктора Шкутова, який очолював прикарпатську поліцію, зняли  з посади. Про це стало відомо 8 червня. Наступного дня прикарпатцям представили Голубоша.

Володимир Голубош каже, що сам з Рівнинщини. Рівно 20 років тому завершив у Франківську Прикарпатську філію Національної академії внутрішніх справ. Розповів, де працював і які зміни відбувалися у кар`єрі до сьогодні. На питання чому призначили сюди конкретної відповіді не дав. Каже, не знає. Голубош пояснює це  тим, що він людина в погонах і є наказ.
Наразі я займаюся організацією роботи поліції. Я хотів би досконало зрозуміти криміногенну ситуацію в області. Хочу організувати нормальну роботу. Ознайомитися з роботою територіальних відділів, – наголошує новий начальник.
Щодо заступників розповідає, що ніколи цим не страждав, аби приводити нову команду. Пояснює, що тут є люди, які знають місцевість і несуть неабияку відповідальність за  мешканців області. А це більші плюси, вважає правоохоронець.
Журналісти запитали, про  що говорив за закритими дверима з екс-начальником Віктором Шкутовим і чи останній щось рекомендував. На це Володимир Голубош сказав, що ніяких настанов не було, а лише передали йому ключі від ГУНП в області.

Призначення нового очільника обласної поліції прокоментував екс-начальник франківських патрульних Дмитро Міхалець,  наголосивши: “Прикарпатці, повірте, все буде добре”.

Довідково:

8 листопада 2017 року Володимир Голубош став заступником начальника ГУНП в Хмельницькій області Василя Віконського. Нагадаємо, у вересні минулого року екс-заступник начальника ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Василь Віконський очолив головне управління Національної поліції у Хмельницькій області. Через кілька місяців після Віконського на Хмельниччину перевели й головного патрульного Франківська Дмитра Міхальця

До призначення на посаду заступника Голубош працював начальником відділу Департаменту карного розшуку Нацполіції України, загалом в органах внутрішніх справ – з 1995 року.

Згідно декларації за 2017 рік Голубош володіє квартирою в Черкасах площею 61 кв.м, гаражем у Рівному, п’ятьма земельними ділянками у Рівненській області, там же садовим будинком на 75 кв.м. Відсоток у власності двох квартир у Черкасах та Рівному декларує дружина поліціянта та однієї – донька.

В декларації поліціянта також незавершений житловий будинок на 160 кв.м у Рівненській області.

Своєї автівки Володимир Голубаш немає, щоправда дружина поліціянта декларує їх дві: одну в тимчасовому користуванні – Audi A6 й у власності – Toyota Corola.

За минулий рік поліціянт заробив трохи більще 300 тисяч гривень, його дружина декларує пенсію в майже 35 тисяч гривень на рік. Суттєвий дохід сім’я отримала й від відчуження рухомого майна – 220 тисяч гривень.

Грошові активи правоохоронець декларує лише в готівці, спільно з дружиною – 11 500 доларів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...