Мед Атлант

Прикарпатський нардеп пригрозив “Коліївщиною” ЛГБТ-спільноті

Нардеп Юрій Тимошенко у соціальних мережах опублікував допис, у якого погрожує “дістати з-під землі” представників ЛГБТ-спільноти.

Народний обранець звинувачує людей з нетрадиційною орієнтацією у вимиранні української нації. МІСТО публікує уривки з допису депутата (орфографія збережена відповідно до оригіналу).

Хто вони, ті невидимі нам і не знані вороги Українського народу, що так активно пропагують , пропихають і кришують будь які акціі що направлені на винищення нашої Нації, зокрема гей паради, які однозначно і неминуче мотивовані на іще більше скорочування народжуваності в Україні? В реальності ніхто секс меншин в Україні давно вже не ображає.Минули ті часи…Тепер вже бути, наприклад геєм, навіть багатьом вже і “не в западло”.Багато їх живе посеред нас,і вони давно вже не дивина.На них давно вже ніхто і уваги не звертає, та і кому вони зрештою потрібні? Але їм це не до вподоби, вони хочуть уваги і слави.Вони хочуть втручатися в наше життя, парадувати галасливими парадами під нашими вікнами, ходити в школи до наших дітей і розказувати їм, що їхні батьки і церква дурні, і тільки вони геї знають як правильно жити…Геї та прочі хто з вами!, – пише Тимошенко.

Обранець запевняє, що у Верховній Раді та Національній гвардії також багато геїв. Він закликає схаменутися ЛГБТ-спільноту.

Схаменіться поки не пізно.  Німці теж колись, спочатку наступали..  Ми прості українці мирні люди і звикли терпіти до остатку, все сподіваючись “домовитись по хорошому”Але коли терпець вривається, стається вибух чергової”Коліївщини” в якій невинних вже не буває… Згадайте поки не пізно, про той святий козацький край в якому ви живете…Це вам ще не та Європа, в якій всі за вас.І тому прошу всіх вас геїв “і прочая і прочая” наостаток по хорошому:Живіть собі на втіху, любіться як собі хочеться, тільки не втручайтеся в наше життя, не чіпайте нас і наших дітей – і ми вас теж ніколи і ні кого не зачепимо.А не захочете по хорошому, кожен на власній шкірі звідає, що то значать слова, що “той хто посіє вітер, той пожне бурю”За кожну побиту нашу дитину, і ви, і кожен з ваших” ланцюгових псів” в свій час стократно заплатите… Під землею знайдемо…, – продовжує він.

Завершує свою оповідь Тимошенко закликом “жить дружно”.

Читайте також: 56 противників “Маршу рівності” заарештовані у Києві

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...