Мед Атлант

В Україні можуть ввести штрафи за прояв будь-якої сексуальної орієнтації на публіці

Депутат Верховної ради України Олег Барна вніс законопроект, що передбачає штраф за “публічний прояв сексуальної орієнтації”. Документ №8489 був зареєстрували  15 червня.

Про це Барна повідомив на особистій сторінці у соцмережі.

Згідно законопроекту,  за виготовлення, поширення продукції, яка містить інформацію про сексуальну орієнтацію особи та публічні дії, спрямовані на пропаганду будь-яких видів сексуальної орієнтації українцям доведеться сплатити штраф від 5,1 до 51 тисячі гривень.

Інтимні стосунки є сокровенними, є таїнством відносин між чоловіком і жінкою (не кажу вже про інші відносини), що протилежне, несумісне із публічністю… не припустимим є активне публічне “стрибання” на свого чи не дуже свого чоловіка, що і має каратися, – пише Барна у Фейбук, підкреслючи, що насправді він є толерантним до людей будь-якої сексуальної орієнтації.

Депутат зазначив, що виступає за здорову націю, тоді як останнім часом відбувається моральний занепад суспільства через насильство, пропаганду порнографії, а також сексуальні марші.

Барна заявив, його законопроект – “дарунок” до маршу рівності, який відбувся у Києві,  та який проводять “нетрадиційно орієнтовані та нетрадиційно зухвалі і безсоромні особи”.

Читайте також: Голова національної поліції України повідомив, що кримінальне провадження проти організаторів фестивалю Porto Franko закриють

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...