Мед Атлант

Екс-начальник патрульних закликав франківців допомогти хворому сину бійця АТО. ФОТО

Син ветерана АТО з Франківська Андрія Фармуги захворів і потребує допомоги небайдужих. Хлопчику необхідні кошти на лікування.

9-річний хлопчик перебуває на лікуванні у відділенні онкогематології Івано-Франківської ОДКЛ. Екс-начальник франківських патрульних Дмитро Міхалець, який працює  в Хмельницькому, закликав мешканців і усіх небайдужих допомогти  дитині. Про це Міхалець  написав на своїй сторінці у фейсбук.

Фото зі сторінки Андрія Фармуги у фейсбук

Ви вже знаєте, що Івано-Франківськ – моя друга домівка. Я слідкую за новинами і змінами у місті. Та зараз писатиму про сумне. Справа у тому, що син ветерана АТО з Франківська Андрія Фармуги захворів і потребує нашої допомоги.

Знаю Андрія особисто і дуже хочу, щоб його дитина одужала. Я сам батько і розумію, що означає син у моєму житті… Це щось невід’ємне – одне ціле.

Зараз 9-річний син Андрія перебуває на лікуванні. Звертаюся до всіх: допоможіть Станіславчику. Думаю, якщо кожен долучиться, то разом ми зможемо побачити батьків і дитину щасливими,  – пише і закликає допомогти Дмитро Міхалець.

Номер картки:  5168 7573 6708 7915  Андрій Фармуга

Нагадаємо, небайдужі організували у мережі фейсбук благодійний аукціон на допомогу  дитині.Він розпочинається сьогодні і триватиме до 4 липня.

Додамо, 18 червня хлопчику здавали кров, адже йому терміново шукали донорів крові.

Читайте також: У Франківську молода мама, яка лікує від онкології немовля, захворіла на рак і потребує допомоги

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...