Мед Атлант

Правоохоронці притягнуть до відповідальності коломиянина, який систематично б’є свою собаку. ВІДЕО

Мешканка Коломиї Дарина Денисюк повідомила у соціальній мережі, що невідомий їй чоловік щодня під час ранкової прогулянки знущається над своєю собакою.

Кожного ранку спостерігаю таку картину у себе під будинком! І це тільки маленька частина його знущань! Молодий доберман вже посивів, це видно неозброєним оком. Він б’є його кулаком в морду, копає ногами в живіт, ніби таким чином виховує пса. Цей виродок проживає на вулиці Сахарова, це все що я знаю. Люди, підкажіть куди поскаржитись? Що робити в таких випадках?, – йдеться у дописі.

 

Опубліковано Дар'єю Денисюк Понеділок, 18 червня 2018 р.

 

На цю інформацію відреагували у місцевому відділені поліції.

Нещодавно у соцмережі Facebook з’явився допис про те, що в Коломиї по вул. Сахарова, у дворі біля будинку, коломиянин жорстоко поводиться зі своєю собакою. Дану подію зареєстровано в журналі єдиного обліку Коломийського ВП. Дільничний офіцер поліції зустрівся з дописувачкою, уточнив всі подробиці події. Завдяки небайдужим коломиянам встановлено кривдника собаки. Сьогодні на нього складено адміністративний протокол за ст. 89 КУпАП, який буде розглянуто Коломийським ВП. Жоден кривдник тварин НЕ УНИКНЕ відповідальності за свої вчинки!Дякуємо небайдужим громадянам, які висвітлюють такі проблеми!, – написав начальник Коломийської поліції Остап Білейчук.

Читайте такожІсторія собаки-візочника: безпритульна селянка з Лисця стала гоноровою фрау з Берліна

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...