Мед Атлант

У Франківську капітально відремонтують вулицю Військових Ветеранів. ФОТО

Зараз активно тривають роботи на вул. Військових Ветеранів. Капітального ремонту тут не було понад 30 років, а сьогодні вже почались роботи з асфальтування проїжджої частини.

Варто зауважити, що перед тим на вулиці повністю замінили мережі водогону та каналізації, крім того, облаштували дощівки, інформує прес-служба міського голови.

Аби не створювати незручностей з проїздом, асфальтування відбуватиметься в два етапи. Спочатку перекриють частину від вул. Галицької до ринку, потім – від ринку до Василіянок. Загальна довжина вул. Військових Ветеранів – 330 метрів. Рух на дорозі буде одностороннім: від Василіянок в напрямок Галицької.

Насправді в місті є багато вулиць, які потребують капремонту. Всього одночасно зробити неможливо. Тому ремонтуємо спочатку ділянки найбільш занедбані і з найнасиченішим трафіком. Згадую цю вулицю до ремонту: дорожнього полотна майже не було і ямкові ремонти вже не вирішували проблему, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Окрім нової дороги, на якій укладуть три шари асфальту, на вулиці облаштують тротуари зі сторони магазинів та парковку обабіч парку.

Читайте також: Прикарпатські дороги місцевого значення САД не ремонтуватиме

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...