Мед Атлант

На проведення у Криворівні форуму “Via Carpatia” з обласного бюджету виділили понад півмільйона гривень

З 23 по 30 червня в селі Криворівня у Карпатах триватиме Перший міжнародний форум Східної та Центральної Європи “Via Carpatia”. На учасників та гостей чекає насичена культурна, інтелектуальна та розважальна програма.

З обласного бюджету на проведення форуму виділили понад півмільйона гривень.

Згідно з розпорядженням ОДА, з метою фінансування проведення І Міжнародного форуму Центральної та Східної Європи “Via Carpatia” (Верховинський район, Івано-Франківська область)  Департамент фінансів облдержадміністрації  профінансував управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації на суму 500 000,00 (п’ятсот тисяч) гривень за рахунок коштів, передбачених у 2018 році на реалізацію Регіональної цільової програми “Культура Івано-Франківщини на 2016- 2020 роки”.

Також Департамент фінансів облдержадміністрації  профінансував управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації на суму 62 500,00
(шістдесят дві тисячі п’ятсот) гривень за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті виконання пункту 3.2 комплексної Регіональної цільової програми розвитку туризму в області на 2016-2020 роки та пункту 6 Регіональної цільової програми міжнародного співробітництва області на 2016-2020 роки.

Читайте такожГори сміття і протест верховинців: після гуцульського фестивалю біля помешкань людей з`явилися відходи. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...